Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek (6)

~Érted vagyok, csak is érted, senki másért, remélem érted. ♥

Van aki lenéz van aki utál de nem is akarok megfelelni már az én világomba csak az fér bele ki mellettem áll el nem enged. aki elfordul menjen nekem nem kell úgyis kerek a világ ha nem mindenki kedvel !

- Erősebb vagy, mint gondolnád (...), de csak ha te magad akarod.
- Nem könnyű.
- Persze hogy nem, de meg kell értened, hogy nem az érzéseidről beszélek. Azokon nem lehet uralkodni. Később is fogsz sírni, később is lesznek pillanatok, amikor úgy érzed, nem megy tovább. De úgy kell tenned, mintha ez nem így volna. Az ilyen időszakokban az egyetlen, amit uralni lehet, azok a tettek.

Valaki voltál a szememben, helyed volt a szívemben, de akit most látok, az már nem te vagy, vedd már észre magad, mert én többé nem szólok rád, csak mosolyogva megyek tovább.


Sose búslakodj, ha eljön az a nap, amire soha életedben nem vártál.Történhet rossz, vagy jó, de ne mond, hogy megbántad, mert akkor boldog voltál, és ne sírj, hogy vége lett, hanem mosolyogj, mert megtörtént. :)


Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.


Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk...


"...Mögöttem 100 lány, előttem ezer, a mosolyod a régi még, mindig leszerel..."

Mosolyogj..ő csak egy fiú volt a sok közül.!

Bármikor,mikor magányos vagy,
gondolj arra,valaki valahol rád gondol .. ♥

Nem tűntem el, egy távoli bolygón jártam lehunyt szemekkel. de kinyílt lassan a szem, most is rád ragyog. könny reszket benne, mert látom, hogy vak vagyok.

Mondhatnám az utca nyelvén: kajakra átbasztál!mondhatnám kulturáltan: zátonyra futott kapcsolatunk!mondhatnám, ahogy a haverok: jól beszoptad!mondhatnám, ahogy érzem: egyedül én bíztam benned ezen a Földön, és ezért rúgtál belém a földön.

~Lány: -Miért követsz?
Fiú: -Mert azt mondták menjek az álmaim után :$

"Ha a csók esőcsepp lenne, elküldeném neked a záport. Ha az ölelés másodperc lenne, küldenék neked órákat. Ha az érintés víz lenne, elküldeném neked a tengert."

"Az igazi barátok nem azok, akikkel leülsz egy órácskára dumálni és iszogatni. Az igazi barátokkal nem kell mindennap találkozni, az ember egyszerűen tudja, hogy ott vannak, ha szükség van rájuk.”

álmodtál . - igen este ..
ébredtél . - reggel .
vártál, hogy felnőtt legyél . - igen megvolt .
más lettél . - kicsit .. : /
minden emlék elmúlt . - nem .! téged soha nem feledlek el .
rég . - ez se igaz .. még most sem feledem őket .

Már nem várok rá, és már tovább léptem, de a facebook adatlapját még minden nap megnézem...

Nézd ezt a lányt .. távolról szánalmasnak tűnhet .. minden buliban más pasival látod , de ha közelebb merészkedsz hozzá , látod rajta azt a fájdalmat , amit az élet okozott neki .. a legtöbb dologért magát hibáztatta és ez tette őt tönkre .. belülről teljesen meghalt , nem mer már senkihez kötődni , pedig soha nem volt nagy elvárása , csak egy dolgot kért , hogy szívből szeressék .

Egy hűvös téli délután felfordult az életem, Ámor nyila eltalált s szerelmes lett kis szívem .. *

Van az úgy, hogy senki se vár, Visz az út, ahol senki se jár. Van az úgy, hogy akad egy hely, Ahol végül otthon leszel

~Csak egyszer sírnál úgy, ahogy én érted, csak egyszer éreznéd, amit én érzek, csak egyszer látnád, a könnyet arcomon, s megtudnád milyen, az igazi fájdalom.. ! :'/♥

Amit elképzelünk, arról soha nem szabad lemondani.

Ha valami nem jön össze, az azt jelenti, hogy valami jobb vár rád. '

"Élvezd még ha fáj is minden egyes frázis,
a külvilág csak színfalak, szívedben a bázis."

Azt csinálni, amit szeretsz szabadság. Azt szeretni, amit csinálsz boldogság.

..van úgy, hogy úgy dobog a szíved, hogy dadog a szád.. ♥

Párkapcsolat olyan mint a lottó, vagy bejön és örök boldogságot nyertél, vagy kitöltesz egy másikat ...

Kedves December! Napszemüveget ne vegyek ?

Mosolyogj ! Hisz a smile is ezt teszi, pedig se keze, se lába .. : )

"Szép éjszakát sok nő tud szerezni. De reggelt kevesen."

"A legszebb gondolataink a szívünkben teremnek."

"Ezt teszi a karácsonyfa. Furcsa kis érzelemkapukat nyit meg az emberben."

"Magadnak kell érezned, ki érdemli meg, hogy felé fordulj!"

"Ha tudsz fájdalmat érezni, tudsz szeretni."

"Nem kell elveszítened magadból a lányt ahhoz, hogy nő lehess."

".. Fogd meg a kezem, és soha ne engedd el." ((:

".. és naivan mint egy kisgyerek MARADNÉK.."

.. csak te meg én együtt éljünk boldogan és így lesz szép az élet így lesz boldogabb .. ♥

~ "Hidd el: az állatok éreznek, szeretnek és nem felejtenek." :))♥

- Nem nevetek! - sírtam. - És kérlek, te se nevess, de azt hiszem, azért olyan nehéz túltennem magam ezen a pasin, mert komolyan azt hittem, hogy ő a lelki társam.
- Valószínűleg az is volt. Csak az a baj, hogy nem fogtad fel, mit is jelent ez a szó. Az emberek azt hiszik, hogy a lelki társuk tökéletesen illik hozzájuk. De az igazi lelki társ az nem más, mint egy tükör, aki megmutatja, mi az, ami téged visszatart. Ő az, aki felhívja a figyelmedet önmagadra, hogy végre megváltoztathasd az életed. Az igazi lelki társ valószínűleg a legfontosabb személy, akivel csak összehoz az élet, mert ő az, aki ledönti a saját magad emelte falakat, és életre pofoz. De hogy örökre vele maradj? Á! Az túl fájdalmas lenne. A lelki társak csak annyi időre tűnnek fel az életedben, amíg rá nem világítanak a személyiséged egy újabb árnyoldalára, aztán eltűnnek.

Néha olyan jó sírni egy kicsit... Elhúzni a függönyt, ráülni az ágyra, betakarózni egy meleg pokrócba, felvenni a fejhallgatót, lassú, érzelmes zenét hallgatni amihez kötődsz , közbe nézni ki az ablakon és sírni. Hol a szerelem, hol a csalódottság, hol a kudarc, hol a magány, hol egyszerűen csak az élet miatt. Nem zokogni, csak könnyezni. Kiereszteni magadból azt amit érzel. Tisztázni a dolgokat. Kibékülni azzal aki benned van. Majd megnyugodni, bemászni a takaró alá s tudni, hogy soha nincsen soha..