Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek (14)

Eldobtad őt. Eldobtad azt a lányt, aki bármit és mindent megtett volna érted. Eldobtad azt a lányt, aki mindenét neked adta, és bízott benned. Eldobtad azt a lányt, aki mindent beleadott, hogy ott lehessen neked. Eldobtad azt a lányt, aki elküldött magától mindenki mást, mert bebeszélte magának, hogy nem bízhat bennük. Eldobtad azt a lányt, aki az egész világot benned látta. Eldobtad azt a lányt, aki keresztül ment a poklok poklán, hogy veled lehessen. Eldobtad azt a lányt, aki hajlandó volt várni, ameddig csak kellett, csak hogy a tiednek hívhassa magát. Eldobtad azt a lányt, aki még mindig akart téged, miközben te semmiként kezelted. Eldobtad azt a lányt, aki hónapokat töltött reménykedve, hogy ti ketten végül együtt lesztek. Eldobtad azt a lányt, aki sokáig fent maradt, azon izgulva, hogy vajon jól vagy-e. Eldobtad azt a lányt, aki továbbra is annyi mindent megtett érted, még ha tudta is, hogy semmit nem kap cserébe. Eldobtad azt a lányt, aki nem hallgatott azokra, akik rosszat mondtak rólad. Eldobtad azt a lányt, aki a világon bármit megtett volna érted. Eldobtad őt. És tudod mit? Most elveszítetted.:/♥

Még mindig nem tudom megérteni, hogy hogyan állhatsz valaki mellett, akivel annyi közös emléked van, anélkül, hogy akárcsak egy szót is szólnál hozzá..

A várakozás egy nagy szívás. Főleg amikor tudod, hogy akire vársz, az sosem fog visszajönni.

Egy ideig futni fog utánad; de elérkezik majd a nap, amikor abbahagyja a kis körök futásat körülötted. Túl fog rajtad jutni és pontosan ebben a pillanatban, az fogod kívánni, hogy bárcsak hagytad volna, hogy elkapjon.

A szív szeret, az ész tudja, nem lehet, így ketten örök ellenfelek. Az ész már lemond, a szív még remél, hiába az okos, az érző szív ezerszer többet ér.

Van úgy, hogy valakit szeretünk, de egymásé sosem lehetünk, mert amit az egyik minden nap kimond, a másik nem érzi viszont.

Ha 2 embert szerettél egyszerre, választ a másodikat.
Mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele egy másikba ;)

Enyém az életem, enyém a sorsom, ha bármi baj van valahogy csak megoldom..

Mosolyogj akkor is, ha úgy érzed, hogy nincs miért, hisz élned kell akkor is, ha úgy érzed, hogy nincs kiért...

~ És reggel ott fekszik melletted, kócosan, gyűrötten. Mégis te vagy a legboldogabb. ( :

ha a hátam mögött beszélsz legalább legyen annyi eszed, hogy előbb nézz körül! mert tudod, nekem vannak igaz barátaim is veled ellentétben valószínűleg.. ;)

Egyszerű lány vagyok....Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva.Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek nyitott vagyok, valakinek zárkózott.Láthatsz okosnak, láthatsz butának, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek, furcsának.Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: egy lány, aki élt, remélt, olykor félt, de mindig csak álmodott...:)

az ember nem maga dönti el, hogy kibe szeret bele akkor nem szerettem volna beléd.. lett volna annyi eszem! hogy pont egy ilyen bunkót szeressek meg.. aki mégis olyan édes. egy hazugot, akinek a hazugságai csábítanak.. ha én dönthettem volna, biztosan nem téged választalak! mert most utállak! utálom, hogy szeretlek.. látod?! nem én döntöttem!

Kikérheted mások véleményét, körülveheted magad megbízható tanácsadókkal, de végül a döntés úgyis a tiéd. Csakis a tiéd. És mikor döntésre kerül a sor, egyedül maradsz, a hátad a falnak veted, és az egyetlen hang, ami számít, az az, ami a fejedben van. Az, ami azt mondja, amit valószínűleg végig tudtál. Az, aminek szinte mindig igaza van.

Valahogy mi csajok, mindig mások voltunk, mint a pasik. Visítottunk egy egértől, sírtunk a Titanic végén. Na ez az amire a pasik soha nem lesznek képesek.

az igaz barátok örökké veled vannak , akárhogy is bántod meg őket.!:)

Van, aki 3-szor nevet egy viccen - Amikor elmondják, amikor elmagyarázzák, és amikor megérti.

Nem az az igaz barátság, mikor elválaszthatatlanok vagytok egymástól, hanem az, hogy amikor külön váltok, akkor sem változik semmi!(:♥

Eljön egy pillanat az életedben, amikor rájössz, hogy ki az, aki igazán számít; hogy ki az, aki sosem számított; ki az, aki többé nem fog és ki az, aki mindig is számítani fog.. ezért ne aggódj azok miatt, akik már a múltad részei: megvan az oka annak, hogy a jövődben ők miért nem szerepelnek.

Féltékenység.. Minek.? Akit lehet, azt úgyis viszik, aki szeret, úgyis marad!

Ha azt hiszed valakiről, hogy ő tökéletes, és mindig vidám... Tévedsz, látnád reggel, amikor kisírt szemekkel kel fel!

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást....

Eddig nem értettem, hogy miért a szem a lélek tükre, míg meg nem láttam benne, hogy mennyire nem érdeklem őt.

Telnek a hetek, múlnak a hónapok, és én még mindig itt vagyok
Az emléke maradt már csak a vágynak, hogy egyszer mindent itt hagyok...

Figyelj Élet! Leszarom mit teszel velem! Tudod mit?! Be is intek neked!

Jobb ha mosolyogsz mint,hogy magyarázkodj több embernek miért sírsz..

Ha az embernek nincs vesztenivalója, bátorrá válik.

Van egy lány, szíve érzékeny. Sokszor morcos, boldog, fáradt, vidám, néha nem találja a helyét a világban, sokszor szomorú,és néha pesszimista, sokszor hiányzik neki valaki, van amikor összetörik a szívét. Sokszor elbotlik, hibázik, de mindig tovább lép, hol segítséggel, hol egyedül. Hisz, az életben, tele van reménnyel. Ő csak egy lány, egy hétköznapi átlagos ember, akinek szíve tele van érzelemmel

hiszek , szeretek , trollkodok , nevetek , művelődök , tombolok , megálmodok , megvalósítok , érzek , elbukok , felállok , továbbmegyek . !!

Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!

Nem vagyok szép, főleg nem gyönyörű. Csak egy lány a sok közül..

A barátság olyan, mint egy könyv. Másodpercek alatt eléghet, de megírni évekbe telik.♥

A pólódnak mennie kell, de te maradhatsz.

Egy ideig futni fog utánad; de elérkezik majd a nap, amikor abbahagyja a kis körök futásat körülötted. Túl fog rajtad jutni és pontosan ebben a pillanatban, az fogod kívánni, hogy bárcsak hagytad volna, hogy elkapjon.

Nem szeretem magamat. Csak ezért vagyok képes megérteni azt, hogy te sem szeretsz.

Még mindig gondol rád. Még mindig beszél rólad. Még mindig úgy tesz, mintha utálna. Még mindig szerelmes beléd és biztos benne, hogy igazából nincs is túl rajtad.

Könnyebb megszerezni valamit, mint elveszíteni,
mert ami egyszer már tied volt, nehéz azt elfeledni.

Kell egy kis szünet. Egy kis szünet a szívemnek,amíg a darabjait összeszedem.Kell egy kis kikapcs ,hogy rendbe hozzam a dolgokat. Kell egy kis szünet,hogy a szívem fel ne adja.

Nézz a szemembe és mond el amit látsz,hogy csak egy lány aki boldogságra vágy..

Sírni akarok de már könnyem sincs.Így az összes fájdalmam belülről tép szét. Sírni akarok de igazából már nincs miért..

Kell egy pasi aki fél elveszíteni .Aki reggeli kócos hajjal is szeret. Akinek én vagyok a fontos.Aki fel mer vállalni a barátai előtt .Aki szeret akkor is amikor hisztis és mogorva vagyok.Akinek én kellek és nem a többi 10000 csaj .

Nem számít hogy hiányzol.Nem számít ,hogy szeretlek. Nem számít,hogy nélküled semmi sincs rendben. Jól leszek csak idő kell.Nem érdekel,hogy te miket teszel.. Bánthatsz,alázhatsz ahogy csak akarod. De én tudom,hogy legbelül ennél sokkal jobb vagyok.Nem érdekel,hogy hiányod belülről emészt fel. Egyszer akkor is túl leszek ezen .
Van egy érzés mely fogva tart. Van valami ami mindent szépen tönkre b*sz..Van valami ami nem enged a szorításából .Ezek nélkül nem teljes a világom…

Fájdalom az amikor nem csak sírsz,hanem belül a szíved is fáj…amikor a levegő vétel is nehéz.

Egyetlen mondatodtól végigvigyorgom az egész napot. ♥

Nem vagyok átlagos, se tökéletes, de sokan így szeretnek. Nem érdekelnek az ismeretlen vélemények. Én azokat csak megvetem. Örülök, hogy más vagyok, mint egy átlagos lány. De mégse különc, csapodár. Csak egy furcsa tini, ki imád őrült lenni..

Lányok!!
Az élet rövid, nehéz és fájdalmas; tehát ha esélyt kapsz a sorstól a boldogságra egy remek fickó oldalán, akkor el ne szalaszd. Senkire és semmire ne gondolj, csak magadra.;)